Макси рокли през есента? Гласуваме “За”!

Какво е лятото без една красива макси рокля? Или по-скоро трябва да попитаме какво е есента без такава?

Уверихме се, че свободните модели с красиви мотиви имат място в гардероба ни за новия сезон, благодарение на модните блогъри и техните красиви визии. Те, разбира се, се различават по едно нещо от своите летни събратя, и това е по дължината на ръкавите, но една такава рокля може да е незаменим елемент от стила ви от “циганското лято” чак докато температурите не паднат драстично. 

Водени от романтичното бохо насторение на роклите, съчетано с уюта, който есента предизвиква, събрахме няколко идеи за удобни ежедневни визии, които можем лесно да копираме. 




Комбинацията от червено и златно на практика е вечна и не може да ви предаде, затова съчетанието на огнена рокля с пъстър принт и златисти ниски сандали е истинска наслада за окото. Навявайки носталгични мисли по отминалото лято, тази визия на практика е идеална за първите дни на есента, в които слънцето все още е жарко. 
Черната макси рокля, съчетана с боти или ботуши на ток, е идеален избор за забързаните дни в града или романтична среща вечер. Без да прекалявате и да преминавате в стил “готик”, добавете чанта в свеж цвят, обемно колие или червило, които да действат като акцент в аутфита. 
В зависимост от кройката, можете да добавите и стилето обувки или друг вариант на ток. Роклите с принт често имат тенденцията да изглеждат прекалено ежедневно и небрежно, но това правило не важи за тези с по-интересна кройка: тип прегърни ме, с цепка или с друг тип ефектни детайли. 
Този модел от ефирна материя е сред любимите ни предложения. Макар да сме убедени, че сандалите са най-добрият вариант за съчетание с него, ниските едноцветни пантофки също ще му паснат. Комбинациите от гривни, колиета и пръстени допълват бохо излъчването на цялостната визия. 
Имаме решение и за по-студените дни! Ако искате да експериментирате, изберете модел с висока цепка и добавете кожен клин, а защо не и кожено яке? Романтиката среща рока в тази красива градска визия. 
А когато температурите паднат, заложете на плетивата. Добавете обемно бижу, красив клъч и късо яке, и няма да имате нужда от нищо друго, за да впечатлите всички.