Кои са най-горещите модели сандали това лято?

Когато стане дума за новите летни попълнения в арсенала с обувки, мислете отвъд скучните модели обикновени чехли и най-вече заложете на удобството. 

Това лято всичко се върти около комфорта и не е никак случайно, че най-актуалните модели сандали са ниски или на удобна платформа. Ако планирате скоро да направите своя сезонен шопинг, заложете на тези пет най-актуални вариации и сме сигурни, че няма да имате нужда от други обувки както за града, така и за ваканцията. 

Почти незабележими сандали



Сандали с тънки каишки ASOS, 30,98 евро
Това вероятно е любимият ни модел от тазгодишните предложения. Абсолютно равните сандали в неутрален цвят изглеждат наистина стилно върху краката, но все пак оставят другите елементи в облеклото ни да блеснат. По тази причина най-добре се комбинират с ефектни рокли и поли с много детайли, в пъстри цветове или принтове. Ярък педикюр в неонови цветове е перфектния завършек. 
Гладиаторски сандали
Tory Burch от Shopbop.com, $285
Когато визията ви се нуждае от по-сериозно допълнение, заложете на гладиаторските сандали. Най-добре е да се спрете на модели съвсем малко над глезена или високи, стигащи до под коляното. За цветовете изберете черно, кафяво или златисто. Седят прекрасно в комбинация с ефирни летни рокли, тъй като придават една идея по-груб контраст или пък с деним под формата на поли, къси панталони и ризи. 
Ниски чехли
Бели сандали от ZARA, 119 лв.
Този нашумял напоследък тренд е вдъхновен от хипи модата и може да се комбинира с абсолютно всичко в гардероба ви, дори малката черна рокля. Инвестирайте в едноцветен модел с две каишки и метайлни детайли. 
Рок-шик сандали с капси или шипове
Sam Edelman от Nordstrom.com, 154,48 лв.
За лошото момиче у всяка от нас! Изберете модел в черно, за да отива на всичките ви летни дрехи. Тези сандали придават наистина интересен контраст на всеки аутфит и ще се изненадате колко добре стоят дори с едноцветна рокля от шифон.
Изчистени сандали на платформа



Steve Madden от Nordstrom.com, 123,57 лв.
Не толкова ежедневни, колкото ниските модели и доста по-удобни от всяка обувка на ток. Идеални са за офиса, могат да се комбинират дори с по-официалните ви тоалети, но пък и са незаменими за всяка лятна вечер на клуб. Имайте ни доверие, краката ви ще са ни благодарни!