Когато тенденциите срещат цветовете

Запалените по модата момичета знаят, че за да изглеждаш добре не е нужно да робуваш на тенденциите, а да откриеш начин да ги интерпретираш по свой уникален начин. 

Това важи с пълна сила при модерните за този сезон цветове. На ревютата в Париж, Лондон, Ню Йорк и Милано още през февруари, модните дизайнери ни представиха нов прочит на класическите цветове като червено, бордо, лимонено жълто, тъмносиньо, бяло и сиво. Класическото черно нямаше как да не присъства върху силуети със строги линии, изрязани детайли или дантелени украси. 

Гостите на ревютата и модните блогъри побързаха да се възползват от това и за нула време ни показаха как тези цветове се вписват в типичната градска среда. Чрез нестандартни комбинации от материи, напластяване на различни елементи и аксесоари, които служат за акцент в цялостната визия. 


От това, което успяхме да видим от гостите и на самите подиуми можем да сме съвсем сигурни, че тази есен няма да е сива и скучна. Цветовете ще преобладават във всеки елемент на облеклото, започвайки от класическия прав панталон и стигайки чак до малката ярка чанта, която привлича вниманието както нищо друго. 

Типичното градско момиче без съмнение трябва да заложи на най-добрия възможен аксесоар – кокетния малък автомобил, който ще ѝ даде нужната свобода и ще е най-добрият ѝ помощник в натовареното ежедневие. 
  
Хубавата новина е че от Opel са решили да се погрижат дори автомобилът да е в крак с последните тенденции. 

На помощ на модерната жена идва моделът Adam, който, като истински хамелеон, приема стила на своята притежателка. Концепцията му е строго индивидуална – всяка кола може да бъде конфигурирана според вкуса на всяка от нас. Това важи както за интериора, така и за екстериора. 
Сега ние от Miss Bloom даваме възможност на нашите читателки, модерните градски момичета, да покажат възможностите на собственото си въображение, като посетят конфигуратора Opel Adam и там направят дизайн на любимия ни модел Adam. Разбира се, съобразен изцяло с горещите тенденции за този сезон!
 
Участничката с най-атрактивно предложение ще спечели специалната награда, а именно: уикенд в компанията на Opel Adam и трима приятели в София! През целия уикенд ще можете да се насладите на автомобила и неговите качества, а за още по-неповторимо преживяване ще получите като комплимент от Adam вечеря в изискан ресторант в София. 
Насладете се на уникалното предложение и не забравяйте да документирате всеки вълнуващ момент от него! 
Снимки: Profimedia
Miss Bloom Best of: Звездният стил от тази седмица
Любовната история на Миранда и Орландо
Оливия Уайлд е бременна