Класиката в есенния стил

Когато не знаете какво да облечете, просто заложете на нещо класическо и няма как да сбъркате

Всяка дама, която иска да изглежда безупречно и същевременно удобно и стилно, знае много добре колко усилия коства това. Да съчетаете правилните дрехи с точните аксесоари, си е цяла наука. А когато се опитвате да следвате и сезонните тенденции, нещата стават още по-сложни.

Ние обаче имаме наръчник за това как да носите вечните модни класики в комбинация с есенните трендове.

Нека започнем с това какво трябва да е съотношението на класика:тенденция във визията ви. Изберете си една модна тенденция като леопардовия принт или неоновият цвят и я “вкарайте” в аутфита си под формата на аксесоар – чанта, обувки или шал. Съчетайте я с някоя класика като дългото кафяво палто и така ще успеете да постигнете идеалния баланс.

Продължаваме с едно разчупване на класическият костюм. Заменете дългия панталон с пола в същия цвят и десен като блейзъра. Под сакото сложете плетен пуловер в актуалния сега сив цвят. Ако намерите такъв с акценти, които да препращат към цвета на целия костюм, ще ударите модната десятка. Смяната на панталона с пола и на ризата с пуловер, ви гарантира, че ще придадете и на най-работния аутфит свежо и оригинално излъчване.

Завършваме с една много интересна комбинация, която умело съчетава градския стил със сдържаната класика. Изберете кариран блейзър, който е винаги актуален и го комбинирайте с модерната в момента висока талия и колан с голяма тока. Заложете и на топ или блуза в цвета на полата, като имате опцията да сложите и панталон с висока талия, вместо пола. По този начин акцентът пада върху токата на колана, а блейзъра допълва и завършва цялата ви визия.

В галерията може да разгледате от по-близо предложенията ни, както и да откриете артикулите, използвани за всяка визия. 

Fashion Gallery