Какво представлява тенденцията “half-and-half”?

Едно странно модно съчетание, което няма как да ни остави безпристрастни

В последно време се зароди още една модна тенденция, която определено изисква смелост и самочувствие, за да бъде носена. По време на церемонията на Американските музикални награди, забелязахме Лейтън Мийстър, по-известна като Блеър от сериала “Клюкарката”, облечена в черно-бяла рокля, която перфектно отразява нашумялата тенденция. 

Става дума за така наречения “half-and-half” тренд, при който дрехата – независимо дали е риза, рокля или пола – е разделена на две части, като всяка от тях е в различен цвят и дори десен. Най-хубавото при тази тенденция е, че не е необходимо двете части на дрехата да си отиват, а точно обратното – колкото по-контрастни са, толкова по-оригинално ще изглеждате.

Една модна тенденция, която не сме очаквали да се завърне

На пръв поглед тенденцията е доста провокативна и интересна, но ако веднъж я опитате, бързо ще свикнете с това, че всички погледи са върху вас. Ако се притеснявате да експериментирате с тази екстравагантна визия, заложете на модел с по-семпли цветове и десени. Вариант е да подходите като Блеър и да съчетаете цветове като бяло и черно, които изглеждат хармонично заедно. 

Друга опция е да изберете само топ в два тона, съчетани в по-нетрадиционна и неочаквана комбинация като бяло и маслинено зелено. Допълнете тоалета в неутрални джинси или панталон от деним, за да подчертаете контрастната комбинация и да сте в крак с “half-and-half” модата.

Запознайте се по-отблизо с този нов тренд като разгледате галерията ни. Там ще откриете още няколко предложения – както за по-смелите от вас, така и за тези, които търсят по-скромна алтернатива на най-новото в модния свят. 

Fashion Gallery