Какво ново при денима това лято?

Заложете на винтидж визии и потърсете възможно най-ретро моделите.

Малко по малко започваме отново да пълним гардеробите за новия сезон и да пазаруваме все по-смело. А стилният чифт дънки винаги е в шопинг листа ни.

Какво трябва да знаем за тенденциите, преди да започнем да пълним кошниците (виртуалните или тези в магазините)? Накратко – отново ще обикнем ретро моделите, светлия деним, скъсаните модели и ще вмъкнем още няколко неочаквани трендове.

За повече подробности за най-горещите тенденции това лято, четете надолу.

Ретро деним

Тази година правилото гласи: колкото по-старо е, толкова по-стилно е. Модата ни подтиква да се насочим отново към магазините за втора употреба и да потърсим винтидж модели.

Широк крачол

Напълно забравяме за скини дънките и отново се насочваме към широките модели. Освен правия крачол, често ще срещаме ретро дънките с разширяващ се в края крачол.

Силно скъсани дънки

Никого не учудваме с тази тенденция – скъсаните дънки сякаш така и не напуснаха модното поле през последните години. Въпреки това нямаме против, защото този тип деним винаги изглежда стилно, особено през лятото.

Изпъкнали шевове

Това е може би най-необичайният тренд тази година – фокусът върху шевовете рядко се използва за моден акцент, но фешънистите приеха предизвикателството и превърнаха нестандартния елемент в перфектно допълнение към визиите си.

Къс деним

Вместо с обичайната дънкова пола, любимия избор за лятото, тази година ще посрещаме горещините с денима с дължина 3/4-ти.

Тази визия е малко по-трудна за овладяване, защото, ако не е съчетана с правилните аксесоари, би изглеждала лишена от женственост. Затова се постарайте да съчетаете късите дънки със секси елементи, които да подчертаят фигурата ви.

Popular