Какво мислят мъжете за жените в гащеризони?

“Не разбирам. Водопроводчици ли са?” 

Оказва се, че мъжете не са особени фенове на гащеризионите. Въпреки че през 2014 г. те направиха своето голямо завръщане и всички звезди от Сара Джесика Паркър до Алесандра Амброзио се надпреварваха да ни показват как носят удобната дреха в ежедневието си, силните ни половинки не са впечатлени от тях. 
“Сладко е… ако си градинар,” е само едно от забавните мнения на анкетираните от Who What Wear мъже, които намират дрехата за всичко друго, но не и секси. 
снимка: EverythingHauler
“Можеше и да изглежда добре, ако не ми напомняше за целувката с момичето в детската градина” и “Дъщерята на фермера, обаче попаднала в града” са сред любимите ни хумористични коментари.
Чудно ни е дали мъжете знаят колко удобна е тази дреха за нас и колко се зарадвахме, когато я открихме сред топ тенденциите на лято 2014. Някои от тях все пак са наясно, че и този елемент в облеклото е точно като всички останали – зависи от начина, по който е комбиниран с останалите неща. 
снимка: resortrocksugar
“Всъщност могат да бъдат много шик, ако ги носите както трябва,” е коментарът на един от анкетираните. Друг категорично заявява, че ако една дама успее да изглежда добре във визия с гащеризон, то е сигурно, че има страхотен стил. 
 
снимка: CaseysCollection
Абсолютно сме съгласни с това! Макар и много удобни, гащеризоните понякога са доста коварна дреха и комбинирането им не е лесна задача. Ако търсите вдъхновение, погледнете какво казват визиите на любимите ни фешънисти, които носят гащеризони, понякога дори на червен килим!