Как изглеждат най-актуалните чанти за есен 2018

Есента наближава и време да освежим гардероба си, но нека не забравяме аксесоарите. Кои са тенденциите при есенните чанти?

Докато при дрехите са актуални ярките цветове и животинските принтове, при чантите преобладават по-тъмните нюанси и по-свежите форми. Актуални са мини размерите и плътните текстури.

Тенденция №1 Кафяво като есенните листа

Природата винаги е била вдъхновение за дизайнерите и за следващия сезон те са се спрели върху кафевия цвят и по-специално нюансът на коняк. Шоколадовото и телесното кафяво също са хит при чантите за есен 2018.

Тенденция №2 Крокодилски мотиви

Животинските принтове са хит тенденция за идната есен, както при дрехите където се забелязва интерес към змийската кожа, така и при чантите сред които преобладава крокодилската кожа. Чанти с такъв принт са подходящи и за офиса, и за вечерна разходка в града.

Тенденция №3 Ретро & Мини

Ретро тенденцията е завладяла модния подиум и чантите не остават по-назад. Малкият и компактен размер, допълнен с метални акценти е перфектният избор за есен 2018. Материите са най-разнообразни – от имитация на кожа до релефни текстури.

Тенденция № 4 Дългата дръжка

Отново се завръщат чантите с дръжка през тялото, като задължителното правило е те да са с много изчистен дизайн и наситен цвят. Много подходящи са и моделите с метални катарами и акценти по дръжката.

Тенденция №5 Логото!

Брандираните чанти са топ тенденция през есента тази година. Размерът и формата са без значение, стига логото на дизайнера да е основният акцент върху чантата. Въпреки това, металните капси преобладават и при този модел чанти.