Как да носим пеплум полата?

Със сигурност и ти си забелязала как пеплум структурата навлиза във всяка възможна дреха от нашия гардероб. Този тип дрехи са любими на много звезди, но дали и ние можем да ги носим в ежедневието си?

Този въпрос вълнува наша читателка, която се обърна за помощ към модния редактор на JOY Люба Вангелова.
“Въпросът ти е чудесен, тъй като дава възможност да дадем кураж на всички, които ни четат да се осмелят да смесват стиловете и така да разчупват ежедневието си.
Пеплумът вече е широкозастъпен елемент в различни конструкции на дрехите – връхни дрехи, блузи, панталон, основно в полата. Първоначално знак за елегантен и официален стил, днес в модните комбинации той е с доста по-разчупена роля.  

Пеплумът в гардероба на звездите: (отляво надясно) Селена Гомез, Ким Кардашиян, Ашли Грийн
Дженифър Лопез, Джесика Частейн
Основни “носители” на стила са детайлите – аксесоари, обувки и прическа. В допълнение материята на дрехата също прави препратка към стила. 
Конкретно за ежедневен стил пеплумът може да се комбинира с кожени или велурени боти с връзки в комбинация с поло блуза. В горната част в ежедневието може да заложиш и на лека къса жилетка, едноцветен спортен пуловер от трико, лек пуловер с актуалната скрийн-щампа на животинска глава или мотив от филм, спортно яке от текстил или късо яке от фина кожа – всички тези комбинации са определено с ежедневен нюанс. Вариант също е самата пола с пеплум да е в изпълнение от фина кожа. Ако си по-смела, може да комбинираш полата с пеплум с бели гуменки през пролетта и лятото или с черни кожени кецове през есента и зимата, като това изисква съобразяване с цвета на полата. 
Аксесоарите са основни “играчи” в ежедневния стил – часовник със силиконова верижка, лента за китката или обемна чанта тип торба са добър издайник на стила ти, макар и да си с пола с пеплум.  
Прическата също е благодатен детайл – конска опашка или малко небрежно кокче високо на темето, разбира се в полуразрошен вид, са 100%-ови помощници в изпълнението на задачата да примирим пеплума с ежедневието.” 
Люба
А ето и някои от нашите предложения за поли с пеплум:
Дантелена пола с пеплум, Mango – 59.99 лв.
Черна пола с пеплум, Asos – 29.67 евро 



Раирана пола с пеплум, Tally Weijl – 19.95 евро  
Виж още: