Избрано от MissBloom: Парти мода

Най-доброто от нашата селекция модни предложения

Където и да посрещнеш новогодишната нощ, едно е задължително – модният ти избор да съдържа доза блясък за истинско празнично настроение. Ако вдъхновенията ти за тоалети са на привършване, или все още не си решила какви ще са финалните акценти във визията ти, хвърли един поглед тук. Miss Bloom събра за теб най-горещите модни тенденции за парти аксесоари и дрехи.

Ако искаш да си в крак с последния писък на модата, то заложи на малка секси рокля с пайети или такава от едра дантела. Този избор е най-лесен, защото роклите са толкова ефектни, че изобщо не ти трябват никакви аксесоари. Бърза прическа, лек грим и готово! 

За най-заклетите почитателки на блясъка пък са роклите и топовете от пайети – виж нашата селекция тук!

Големите и ефектни колани също са прекрасен акцент в тоалета ти. Имаш огромен избор, а най-нашумелите са тези с метален акцент. Нашите предложения можеш да видиш тук.

Ако искаш да наблегнеш на аксесоарите ние ти предлагаме да заложиш на ефектни гривни, нестандартни пръстени или оригинална чанта.


А ако си решила да заложиш на класиката в жанра, малката черна рокля, то тогава я съчетай с масивно колие и със сигурност няма да останеш незабелязана!


Каквото и да облечеш, не забравяй да го носиш със самочуствие и с усмивка!