Изборът на модните редактори: 5 горещи шопинг находки!

Всяка жена има нужда от точно 5 нови попълнения в гардероба тази пролет. И то такива, които ще ѝ бъдат верни сезон след сезон, благодарение на своята универсалност и непретенциозен дизайн. 

Както може би се досещате, тези задължителни пролетни покупки са свеж микс от това, което е модерно в момента и непреходната класика. Те ще се впишат във вече изградения ви стил, но и ще се съчетаят прекрасно с най-горещите тенденции на пролет-лято 2015.
Ниски обувки с остър връх от велур
Забравете за кожата, велурът властва при аксесоарите тази пролет. И макар балерините да са любимите ни обувки за топлото време, няма как да не признаем, че отворените модели, които поддържат само пръстите и петата, и имат заострен връх, изглеждат една идея по-елегантно и модерно. Освен това стават и за работното място! Смело заменяме балетните пантофки с един такъв чифт, който бихме носили в комбинация с прав панталон с ръб, светъл деним и така модерните поли с дължина под коляното. 
Асиметрично яке от велур
Връхната дреха от велур също е за предпочитане пред кожата, особено за горещите месеци. Един такъв модел със сигурност ще ви влезе в употреба, особено вечер, а светлият цвят го прави лесен за комбинация с останалите елементи от пролетно-летния гардероб. Изберете модел в телесен нюанс или в пастелно – ментово, светло жълто и коралово са цветовете, които не само, че са на върха на тенденциите, но и зареждат с много настроение. 
Макси пола в пъстър принт
Едно от най-красивите приложения на този тип пола е в съчетание с изчистена риза. Моделът обаче може да се носи и по-лежерно, с обикновен топ в неутрален цвят. За допълнителна доза сексапил изберете къс топ, но запомнете, че в такъв случай полата трябва да е с висока талия. Колкото по-богат е принтът, толкова по-красиви са комбинациите. Експериментирайте с добавяне на много бижута, за повече бохо привкус. 
Сандали с дебел ток
Ах, блаженство! Готови сме да забравим за тънките токове поне за един сезон. Краката ни също ще са много доволни от факта, че горещите модели сандали са с удобни дебели токове. Но не си мислете, че това ги прави по-малко секси – дори напротив! Влюбени сме в начина, по който тези модели моментално превръщат дори обикновения деним в перфектно балансиран аутфит. 
Чанта в ярък нюанс
Ако трябва да добавите цвят в тоалета си, то направете го чрез ярка чанта. Голяма торба, структуриран мини модел или тип плик, няма значение какъв тип ще изберете. Важното е единствено да е в цвят, който моментално ще прикове погледа. Добър избор са неоните в оранжево, жълто и зелено, но и нюансите на кралско синьо, пурпурно и прасковено.