Игри-Шопинг-Красота-Секс: Най-доброто от Miss Bloom

И тази неделя ти помагаме да прочетеш на едно място най-интересното от сайта през изминалата седмица.

Започваме с един уникален за България проект заедно с френския козметичен бранд Vichy. Те избраха да поканят 50 наши читателки на първото у нас представяне на новия си BB крем Idealia – паралелно със световната премиера на продукта. Ексклузивната среща е на 28 март в София в клуб Tiffany, а днес е последният шанс за участие в играта, която ще определи поканените! Виж условията тук

Два козметични комплекта Artdeco (спирала и очна линия или червило и молив за устни) можеш да си спечелиш във втората ни игра. Единственото условие е регистрация на сайта – ето и линк към играта.

Третата ни игра е за феновете на киното, и по-специално за любопитните да гледат на голямт екран новия филм по роман на Стефани Майър, “Скитница”. Тук сме описали как читателите ни могат да спечелят двоен билет и самата книга.

Мода & шопинг

Намерението да си купим нова рокля ни преследва всяка пролет. При най-актуалния модел за сезона цветните палитри се съчетават прекрасно с различни геометрични шарки, повтарящи се мотиви и ярки, неонови цветове. Можеш да видиш нашите предложения за шопинг на рокли с геометрични мотиви тук.

Бялото е един от хитовите цветове на пролетта. А ако искаш да си в тон с тенденцията, избери бял блейзър, който лесно се съчетава с почти всичко. Нашите съвети за това с какво да го съчетаваш можеш да откриеш тук.

Красота и фитнес


Спиралата за очи е вълшебната ни пръчица за постигане на магнетичен поглед. Но какво е важно да знаем, за да се радваме на възможно най-добър ефект след нанасянето й, виж тук.

За да сме слаби и стегнати, учените са открили, че освен диетата и тренировките, характерът също има значение. Повече за този интересен факт писахме тук.

Още:
9 основни правила за плосък корем
Как да живеем по-дълго

Връзки и секс

Сексът е най-приятният начин за горене на калории, но какво правим, ако рутината се е настанила в спалнята ни. Учените съветват – сключете секс договор! Виж тук какви са ползите от него и кои клаузи е важно да включите в контракта.

Дилемата дали да сложиш край на връзката си или дали да напуснеш работа и да започнеш нещо ново е истинско мъчение и гаранции за правилно решение няма, но все пак ако си отговориш честно на определени въпроси, може да се ориентираш по-добре в коя посока да поемеш. Виж кои са тези въпроси ето тук.


Желаем ти много релакс и вдъхновение тази неделя. И не пропускай да погледнеш в MissBloomTV, където ще откриеш ново ексклузивно видео с Вили Сечкова. Красивата дама участва в специален проект, в който демонстрира красиви и актуални визии за бала.

Виж още:
Ексклузивни кадри: Явор Бахаров и Лидия Инджова
Обувките на пролетта според… Венета от EdgyCuts
5 тенденции, които се надяваме да изчезнат през 2013
Кажи “Благодаря”! Полезно е за здравето!
9 революционни правила за отслабване