Грозните сандали стават по-грозни. Are you in?

Не, грозните сандали скоро няма да напуснат подиумите и социалните мрежи.

Това лято марките лансират така наречените “рибарски сандали“, изработени от кожа и силно напомнящи на нещо, което са носили малките момчета преди 30 години.

Накратко, рибарският модел е новият Birkenstock. Модата позволява да се комбинира на практика с всичко и дори да се носи с бели чорапи отдолу, ако нърдовската идея ви очарова. Разбира се, винаги има начин да поемете много по-малък моден риск. Съчетайте грозните сандали с черен слим и памучна тениска или бяла риза, постигайки модерен градски ефект с акцент върху обувките.

Носени със семпло облекло, този модел сандали всъщност могат да влязат в немалко на брой адекватни в стилово отношение комбинации. Съветът ни е да се уверите, че от глезените нагоре сте сложили поне един по-строго елегантен елемент като например хубав панталон с италиански джоб или свободен блейзър. Избягвайте: бохо рокли на цветчета, оувърсайз жилетки, ризи с бродерии. Ако съумеете да постигнете балансирана визия, рибарските ви сандали могат да ви служат вярно през цялото лято и да се възползвате от очевидно удобния им дизайн.