Горещите трендове за лятото и как да ги носим

Най-горещите тенденции при облеклото това лято безспорно са пъстрите принтове, успокояващите пастели и искрящото бяло. 

Но ако и вие като нас не разполагате с тялото на Роузи Хънтингтън Уайтли или Ирина Шейк, а все пак се обличате модерно, вероятно сте поставани пред дилемата дали да се възползвате от тези трендове, или да продължите да залагате на собствения си, вече утвърден стил. 
Подбрали сме обаче няколко съвета, които ще ви улеснят при пазаруването и съчетаване на дрехи в такива цветове и принтове, затова следващия път преди да посегнете към закачалките в черно, прочетете ги. 

Как да носим бяло 


снимка: nicolewarne@chictopia
Избягвайте всичко, което е бяло и прозрачно. Това лято късите рокли в бяло са тотален хит, но трябва да са искрящо бели, кремави или цвят слонова кост. Избирайте солидни материи, които запазват формата си и са плътни, защото прозиращото бельо не е никак приятна гледка, дори в жегите. 



снимка: Britt_Whit@chictopia
Внимавайте с какви обувки ще съчетаете изцяло бялата си визия, защото рискувате да изглеждате като медицинска сестра. Никога няма да сгрешите с комбинацията от бяло и черно, тъй като и това лято тя е хитова. Най-добре заложете на сандали, не на затворени обувки, защото те внасят излишна тежест във визията. Естествено, ярките цветове на краката са най-добрият избор за белите дрехи, но и обувките в телесен цвят вършат работа. В допълнение към това удължават краката. 
Още на стр. ii