Горещ тренд: Всичко е дантела!

Ако и ти искаш да внесеш тази малка частица лукс в гардероба си, но се страхуваш да рискуваш, за да не заприличаш на абитуриентка с липса на стил, тогава заложи на дреха или аксесоар от дантела, които обаче не са прекалено ексцентрични и могат лесно да се комбинират с нещата, които вече имаш в гардероба си.

Bershka

Една рокля от черна дантела е чудесна алтернатива на задължителната за всяка жена “малка черна рокля”. Цветът е неутрален, може да се комбинира лесно с други цветове и е най-бързият избор, когато се чудиш какво да облечеш за вечер в клуба.

pinterest.com

Дантеленият шал пък е чудесно допълнение към неутрален и едноцветен аутфит. Може да се сложи на всякакъв топ или блуза, стига цветовете да са удачни за комбинация. Носи го с изчистена блуза и черно сако, за дълъг ден в офиса.

Victoria’s Secret

Блузата от дантела е абсолютна класика. Тук можеш да си позволиш да експериментираш с цветовете и комбинациите, защото сама по себе си тази блуза ще е акцентът в облеклото ти. С дълго колие, скини дънки, ботуши и тренч – идеалното облекло за ден с приятелките ти!