Горещ тренд: цветни и кожени клинове

Клиновете са емблематични за модата през 80-те, но в последните години се завърнаха убедително в гардероба ни.

Ако още не си се снабдила с тези удобни, практични и много модерни елементи на стила, сега е моментът да разгледаш нашите предложения. Те са идеални за съчетаване със също толкова актуалните плетени туники, овърсайз пуловери и кожено яке или парка.

Дължината и изработката на клина има значение за визията на силуета ти. Ако не се притесняваш от плътното очертаване на фигурата ти, може да съчетаеш клина с къса блузка или яке. Ако не искаш толкова разкриващ аутфит, заложи на по-дългите пуловери и туники, тренчкот или парка.

Ето какви модели избрахме за теб:

От ляво на дясно: Клин с принт “tie-dye” с висока талия, Asos, 25 евро; Клин с принт рози за бременни, Asos, 25 евро; Секси клин в сребристо с холографски принт, Asos, 30.56 евро

Осмели се да заложиш на ярък цвят или животински принт за повече провокативност в студените зимни дни:

От ляво на дясно: Яркочервен клин, Bershka, 15.99 лв.; Клин London с принт британското знаме, Bershka, 15.99 лв.;  Клин с леопардов принт и странична черна лента, Stradivarius, 35.95 лв.

Ето и три модела от материя, имитираща кожа, ако искаш да постигнеш секси кежуъл визия:

От ляво на дясно: Черен клин с бляскав финиш, Mango, 49 лв.; Клин в стил “байкър”от изкуствена кожа с декоративни шевове на коляното, Mango, 55 лв.; Черен клин с лъскав завършек и детайл цип в долния край на крака, Stradivarius, 39.95 лв.