Гмуркаме се в лятото с топ 7 тенденции за бански

Тази година банските са по-щури, по-ярки и по-разнообразни отвсякога.

Избрахте ли си вече онзи секси бански, с който ще се чувствате превъзходно на плажа? Подбрахме за вас 7 от най-горещите летни тенденции и всяка една от тях е правилният избор.

Банелите – новите приятели на горнището

Тенденцията горнище с банел прави банския едновременно секси и изтънчен.

Оформят бюста красиво и са интересно отклонение от традиционните триъгълни форми, които ни бяха верни няколко сезона подред.

Животински принт

Изглежда животинският принт ще остане на мода, така че защо не го включим и в избора си на бански? От нашумелите змийски шарки във всички цветове на дъгата, до класическите леопардови модели, можем да бъдем сигурни, че лятото ще е диво.

Неонови цветове

Малко неща са по-летни от неона. Чанти, обувки и бански идват в ярки, весели  цветове обещават страхотни слънчеви дни и… всички погледи да са върху вас.

Идва още едно лято в деним

Метални отблясъци

Искате да се откроявате на плажа това лято, но неонът не е във ваш стил? Металните отблясъци ще постигнат същия ефект. Нека бъдем честни – кой не обича малко блясък?

Tie Die

Тie Die e термин, с който се назовава техниката за ръчно боядисване на текстил. Тя вдъхновява банските тази година и ни понася към 70-те. Ние смятаме, че придава свежо и цветно настроение, точно каквато искаме да е почивката ни. А вие?

Модните тенденции на лятото: Неон, леопард и рокли от прерията

Изрязаните модели

Закопчалките са готини, но изрязаните на неочаквани места модели са дори по-готини. На бедрата или на гърба – те добавят секси и закачлив елемент.

Панделки?

Да, панделки. Виновни за супер сладките модели тази година. Може да ги откриете на горната, на долната или върху двете части.

 

Днес модата казва ,,Колкото повече, толкова повече” и доказателство е тазгодишната Мет Гала. Затова не се страхувайте да добавите малко блясък, повече тен и добро настроение!