Fruit Passion – вкусната лятна тенденция

Ако наскоро сте влизали в магазин за дрехи, невъзможно е да не сте забелязали триумфа на плодовете върху тишърти, рокли, клош поли, кецове…

Наред с карето “виши”, целите бански и сламените чанти, плодовите мотиви се нареждат сред топ тенденциите на лято 2017. За най-популярни с лекота можем да обявим дините и ананасите! Според Lyst, платформата, която изпълнява ролята на “моден Google”, търсенето на дрехи и аксесоари с дини се е увеличило с цели 140% през тази година. В това число влизат бижута, кейсове за телефон и надуваеми приспособления за плажа и басейна.

Банският на лято 2017, според Pinterest

Ананасите също са навсякъде, проправяйки си път дори сред интериорните тенденции. Веднага след тях идват лимоните, черешите и, разбира се, авокадото. Един поглед към звездния стил също ще ви убеди колко “cool” са плодовете: Лили Олдрдиж, Марго Роби и Риана вече заложиха на тях! 

Лили Олдридж в лятна рокля с принт на череши

И макар да обичаме да се шегуваме, че принтовете са “нещо ново, но добре забравено старо”, което всяко лято излиза на сцената, признаваме, че плодовете ни действат като освежаващо разнообразие. Сред морето от флорални мотиви и графични принтове, с които толкова свикнахме последните години, тениската с диня и банският с ананаси са свежо, младежко и много забавно решение за сезона!

А ето и няколко идеи как да носим плодовите принтове:
(Снимки: Profimedia, Instagram)