Friday Fetish: Роклята от Zara, която счупи интернет

Видяхте ли вече розовата сатенена рокля от Zara, в която всички се влюбиха?

Продължаваме да сме верни на Zara и на достъпните, но красиви предложения, с които марката изненадва потребителите си всеки път. Наскоро обаче един модел привлече вниманието на още повече почитатели на добрия стил от обичайното.

Това бе розовата слип рокля от сатен, която у нас може да се купи за по-малко от 80 лв… стига да я намерите налична.

И у нас, както навсякъде другаде по света, моделът се изкупи за отрицателно време, след като TikTok инфлуенсърката Марина Ръф публикува първото си видео за роклята, което мигновено натрупа хиляди, а вече и милиони гледания.

@inchargeofoutfits #zarahaul #zaraunboxing #zara #tiktokfashion ♬ som original – 💌

Немного след това потребителите онлайн използваха възможността да купят мидито с тънки презрамки, което се състезава по красота със скъпите му еквиваленти на пазара.

Моделът се отличава с дръзко отворено деколте, което макар и много стилно, не е подходящо за всяка фигура. Освен този недостатък трудно ще намерим причина да не си купим и ние подобен модел, с който да впечатлим половинката на романтична среща и да се откроим сред тълпата.

@inchargeofoutfits #zara #zarapinkdress #tiktokfashion ♬ gee – ‘•.¸♡♡¸.•’

Разбира се, ако не успеете да се сдобиете с точно тази рокля, Zara предлага още много други красиви алтернативи. Събрахме някои от тях в галерията.

Fashion Gallery