Flower Power: От глава до пети в цветя

Пъстрите цветни принтове отдавна не са синоним единствено на пролетта и лятото, макар че няма как да отречем, че именно тогава имаме свободата наистина да разцъфтим в тях. 

Ако обаче искате да запазите настроението от топлите дни поне за още малко, един поглед към последните визии на Бионсе, Алекса Чънг и Кейт Босуърт ще са ви достатъчни. Звездите разбиват клишето, че роклите, панталоните и саката могат да се носят само в определен сезон, избирайки типични за студените дни кройки или съчетавайки ги с правилните аксесоари.

Модните блогъри, от своя страна, никога не са крили любовта си към миксирането на тенденции, неочаквани силуети и материи. Така например макси роклята в цвят бордо и украсена с приковаващ погледа принт открива своята половинка в класическото черно кожено яке. Мини вариантът пък поставя в светлината на прожекторите велурените чизми – нещо, без което есента не може.

Можем да продължим в този дух, изброявайки още безброй примери за съчетание на флоралните прелести и през студените дни, но винаги е по-добре да ви ги покажем нагледно. В галерията по-долу, разбира се!