Ето якето, в което ще се влюбите тази пролет

Коженото яке и якето от деним имат запазено място в сърцата ни завинаги. Тази пролет обаче, на сцената излиза нов горещ модел, който също така се съчетава с всичко в гардероба. Направете път на бомбъра!

Този модел яке е малко по-обемно, с ластични маншети и подгъв. Има по-спортно излъчване, което е перфектно в комбинация с тясна пола, елегантен панталон или обувки на ток, защото разчупва строгостта на визията. В същото време е перфектното допълнение и към любимите ни кецове за свободното време.

И така, ако още не сме ви убедили, че се нуждаете от якето тип бомбър, предлагаме ви 4 абсолютно неустоими комбинации за всеки стил и повод!

За свободното време:

Якето тип бомбър стои чудесно с кецове, стига да добавите и един по-женствен елемент във визията. Чудесна идея е трикотажната рокля по тялото, която е още един от модните писъци тази пролет.

За парти:

Да, можете да облечете бомбър и вечер, стига да изберете изчистен модел като този в черно. Всъщност, точно такова обемно и леко неглиже яке ще контрастира по убийствен начин с тясната пола и обувките на тънък ток.

За среща с приятелки/ Обиколка по магазините:

Денимът и якето тип бомбър са просто обречени едни на други! Тази лецерна комбинация е добре да разчупите с някой кокетен детайл – цветни пантофки, фин пуловер по тялото, ефектни слънчеви очила – това са нашите предложения.

За офиса:

Изберете яке в неутрален цвят като черно, тъмносиньо или каки и ще се убедите, че стои чудесно с елегантен панталон и обувки на ток.