Есен в каре: 5 съвета за стилни съчетания

Карето е един от класическите есенни нюанси, а в съчетание с ярко червено и топло кафяво през този сезон се превърна в тотален хит сред любимите ни фешънисти.

Няма да ви излъжем, ако кажем, че можем да прекараме часове, браузвайки блогове и Pinterest в търсене на ефектни визии, от които да се вдъхновим за това как да добавим карето и в нашия гардероб. Основните варианти са два – избирате нещо основно от визията си в цвят каре, като палто или риза например, или само загатвате за него, под формата на акцент – мек шал или ефектен клъч. Ето най-добрите попадения!
Like a lady 
За по-смелите дами е съчетанието от два десена – каре и райета, което може и да изглежда сложно, но никак не е трудно. Тъмносиният цвят присъства както в полата, така и в ризата, правейки двата елемента подходящи за комбинация. Трябва обаче да бъдете пестеливи при избора на обувки и връхна дреха, за да не прекалените. Завършете подобен тоалет с класически черни обувки на ток или ниски тип оксфордки. Черното сако също е добър избор за завършек на този тоалет. 
Гореща в червено
Говорейки за координиране на цветовете няма как да пропуснем да отбележим хармонията, която се получава от съчетанието на червена риза или пуловер с кариран шал. Завършекът с червено червило е просто задължителен. 
Просто за акцент
Визиите, в които карето не заема главно място, а просто придава допълнителна оригиналност и чар, също са доста ефектни. Комбинацията от риза с пуловер е истинска класика, а залагайки на бежовото получавате ефект 2 в 1, тъй като нежният цвят също е сред предпочитаните тази есен. Добавете големи бижута и изчистен панталон или пола тип молив. 
Nailed it!
Ефектният маникюр винаги е препоръчителен, независимо как сте облечени. А маникюр в каре е семпъл начин да се възползвате от горещия тренд, без да влагате излишни средства за дрехи и аксесоари. Изпъква чудесно на монохромен ансамбъл!
Ах, тези обувки…
Тук действате на принципа “или всичко, или нищо”! Няма по-забелязващ се аксесоар от обувките, а обувки в каре гарантират, че ще направите впечатление, където и да отивате. Залагайки на такъв модел трябва да запазите останалата част от аутфита абсолютно семпла. Отново се съчетават страхотно с деним, тъмносиньо, кафяво, черно и червено.