Бляскави бижута за новия сезон

Новите колекции бижута Folli Follie – идеалният аксесоар за сезон есен/зима 2013-14.  

Бляскави, ярки цветове и луксозни текстури съживяват емблематични силуети, превръщайки ги в нова класика с модерен привкус. Специални акценти от розово злато и емблематични украси усилват усещането за съвременна елегантност и правят изделията на марката неустоими.

Колекцията Heart4Heart представя познатото класическо колие в модерен ремикс. Новата визия на комбинацията от четири сърца се състои от кристални камъни заобиколени от сребърни или позлатени в розово сърца. Четирите сърца в новата колекция огърлици Heart4Heart “оживяват” чрез блясъка и чистотата на множество кристали, подредени един до друг. Елегантно и блестящо, колието Heart4Heart е бижу, изработено, за да придава изящество в индивидуалния ви стил.

Колекцията Heart4Heart Symphony показва голямото развитие в дизайна на емблематичния мотив от четири сърца, превръщайки го в нов абстрактен акцент. Обичаният мотив е трансформиран в подвижен “капак”, който разкрива искрящи кристали при всяко движение. Това непрекъснато движение на елементите добавя очарование и сексапил във вашата авангардна визия. Пълната колекция от позлатени в розово колиета, обеци и гривни с новия мотив Heart4Heart ще придадат повече елегантност и изисканост към всеки тоалет. 

Дамите на Folli Follie, които предпочитат дискретния лукс в своите изяви, могат да се спрат на невероятната колекция от гривни, обеци, колиета и пръстени, които доказват, че личният им стил е неизменият победител. Колекцията Heart4Heart Win ще ви постави в светлините на прожекторите през предстоящия сезон. Най-продаваният мотив е по-нестандартен и по-дискретен от предишните версии, а в своето светло синьо или с чисти кристали придава блясък и фино очарование. Желаната комбинация бижута за сезона е късо или дълго колие, изпъстрено с камъни, с наниз гривни на ръката. Колекцията Heart4Heart Win напомня за летните ви приключения и запазва спомените от тях близо до сърцето ви! 

Колекция с ретро усещане, етно дизайн и голям обем на бижутата. Предназначена за дамите, които следят модерните тенденции, но имат афинитет към винтидж елементите, новата K Vintage колекция бижута подчертава по уникален начин стила на всяка жена и задоволява дори и най-взискателните вкусове. Съставена от колиета, гривни, пръстени и обеци, тя излъчва елегантност и оригиналност. Украсени в розово злато, тези бижута смесват различни благородни текстури с изключителен успех. Подобно на съкровища, открити в магазините втора ръка или по разпродажби, колекцията K-Vintage е новият фаворит в гардероба ви за години напред. Бъдете винаги различни с колекцията бижута K Vintage и добавете етно щрих във вашата визия! 

Една от най-успешните колекции Folli Follie, винтидж колекцията Carma е обновена с нови малки висулки. Привличаща с византийски шик, достоен за модните подиуми на най-аплодираните Седмици на модата, колекцията Carma от гривни, обеци, колиета и пръстени притежава онези особености в дизайна, които винаги я открояват. С преливането на гръцки и източни елементи, тези майсторски изработени бижута варират от класически до изключително нестандартни визии. Вашият стил винаги трябва да притежава непреходния символ- кръста, да има добра “карма” и да бъде изтънчен. 

Покажете уникалността на вашия личен стил с колекцията Classy, която прибавя изключителни изделия във вашата кутия за бижута. Няма как да не обожавате тези деликатни контури и атрактивни обемни камъни. Позлатени в розово гривни, колиета, обеци и пръстени, са перфектната нотка и в ежедневието и за вечерта. Прозрачни кристали и в цвят шампанско добавят блясък и частица очарование, които ще направят всяка ваша поява запомняща се! 

Впечатлете с новите колекции бижута Folli Follie за есен/зима 2013-2014, вдъхновени от последните модни тенденции. От Лондон до Токио, от Париж до Ню Йорк и от Китай до Испания, всички те целят да подчертаят личния стил и индивидуалност на всяка съвременна дама. 
follifollie.com
Горещ тренд: Вече носим пръстените по средата
В света на Folli Follie водещ е блясъкът
Парти визия: неустоима в черно и лилаво