Бляскав акцент при аксесоарите: метални колани

Леко приказни, малко рокаджийски, много бляскави и ефектни, металните колани придобиват популярност на червения килим

Ще ти припомним визията на Гуинет Полтроу на наградите Grammy – черна рокля с метален колан в златно. Тази година металните колани бяха горещ тренд на червения килим. Дали металното е актуално през новия сезон?

Първо го видяхме на модния подиум в есенната колекция на Calvin Klein. Дизайнерът Франциско Коста поставя акцент върху талията чрез силуета пясъчен часовник. Решителната женственост е подчертана чрез тънки или широки колани, като Hammered Silver Wide Belt – широк сребрист метален колан, който беше в комбинация с черно вълнено палто с мохерна яка, с дължина до коляното.

Металните колани, особено широките, може и да са символ на супергероите, но напоследък започнаха да се появяват и около талиите на звездите на червения килим. Способността им да придават модерен вид и да очертават перфектно женствената фигура се оказва безспорна.

Не пропускай да добавиш този извайващ тялото аксесоар в модните си придобивки тази зима. Приготвили сме ти няколко предложения, с които ще се ориентираш какво би искала да имаш.

Виж ги на страница ii