Банданата се пренася на токчетата

Банданата внася интересен детайл във визията – можем да добавим малко цвят като я завържем около врата, в косата, на ръката… или дори на обувките.

Пролетта предразполага към експериментиране с различни визии и добавяне на интересни детайли. Тази година сред новите трендове ще са чехлите на висок ток с бандана.

Макар и банданата идва от разбойнически банди в бедните квартали на Америка, напоследък тя стана любим аксесоар, с който можем да освежим визията си. Според новите тенденции пък ще ги носим на обувките си.

Малкият детайл изцяло променя типичният модел на пантофите. Така изглеждат много по-свежо, забавно и кокетно. На пръв поглед банданата изглежда допълнително вързана за обувката и това създава много интересен ефект.

Предизвикателството “Чантата ми изяде обувките”

Идеята е дошла от марката Gia Couture, която създадоха изцяло нова линия по повода – “Bandana Girl”. Дизайнерите си играят с различни текстури, за да създадат интересен ефект – използват сатен, кожа или велур.

Други марки веднага харесаха идеята и си поиграха с концепцията. Подозираме, че скоро ще има още много подобни модели на пазара, а обувките ще се разхождат навсякъде по улиците.

It-обувките на пролетта и лятото

Обувките, с които животът на 30 е по-лесен

Fashion Gallery