Winter Love: 7+1 визии в животински принт

Животинският принт се нарежда сред безспорните ни фаворити, когато стане дума за трендовете, които обичаме през този сезон.

Само един малък аксесоар с такъв десен е достатъчен, за да превърнем тоалета си в нещо специално. За по-смелите момичета са овърсайз пуловерите с леопардов принт, гащеризоните, комбинирани с отворени боти и кожено яке и мини роклята, която моментално открадва вниманието, където и да се появите. 
Женствени и ултра секси, животинските мотиви се съчетават и с други от горещите тенденции през този сезон. Харесахме тези комбинации с леопардово, черен кожен слим панталон и класически черни обувки, равни или на ток. 
Палтото с анималистична шарка е много смел ход, но ако оставите другите елементи от визията ви семпли, то тогава можете да експериментирате, като дори добавите цветни стилето обувки. Бордото отново е сред любимите ни цветове за есента, затова почти няма тоалет, в който да не се впише добре. 
Меките телесни цветове като бежово, пудрено и светло са на мода през студените дни, а хубавото е, че се съчетават чудесно с животинския принт. Можете да опитате да смесите два вида принт, стига да са в близки цветове, а останалата част от аутфита, като аксесоари, бижута и обувки, да е в черно или друг неутрален цвят. 
За кокетните дами е комбинацията от широка пола и къс топ, които лесно се съчетават с едноцветна риза или сако. При температурите на нашите ширини е желателно да добавите дебел чорапогащник или клин, но се въздържайте от фигурални мотиви. 
И тъй като този сезон маратонките са просто навсякъде, не можахме да се въздържим и ви показваме една спортно-елегантна комбинация от гащеризон и класически бели маратонки. Червената чанта е приятен акцент. 
А в крайна сметка, за дамите, които не могат да изневерят на класическия стил, е комбинацията от строг панталон, бяла риза и чанта с принт.