Style update: Как да освежиш старото си палто

Черното палто е като малката черна рокля – винаги е актуално. Сигурно имаш такова в гардероба си и вече ти е поомръзнало. Как можеш да го ъпгрейднеш с добавяне на някакъв елемент, така че да изглежда като от новите колекции?

Съвет 1: Правилният избор на палто

Има голям избор от палта, така че може да намериш модел, който напълно да отговаря на стила ти. Но трябва да сме честни и да признаем, че класическото палто ще запази стойността си най-дълго във времето. Освен визията, не пренебрегвай и функцията му да те топли в мразовитите зимни дни, така че обърни внимание и на материята и подплатата.

Разбира се, не е задължително палтото да е черно. Ако намериш модел в любимия си цвят, ще го носиш с удоволствие дълги години, а и тенденцията през последните сезони е зимните връхни дрехи да са цветни. 

Подвижната яка от кожа с косъм е перфектен начин да придадеш нов облик на старото си палто 
Ако вече разполагаш с изчистен модел палто и искаш да освежиш визията на палтото, намери опитна шивачка, която може лесно да облече яката с кожа или косъм, а ръкавите – с дантела. 

Можеш и просто да си купиш подвижна яка от кожа с косъм и просто да я намяташ върху ревера за разкош и по-актуална визия, когато решиш.

Съвет 2: Правилните аксесоари

Палтото не оставя много възможности за аксесоари (колие или впечатляваща гривна не се виждат под него), така че обиците са по-важният избор в случая, както и съчетаването на интересен модел обувки и чанта с палтото.

Друг добър вариант е пръстен с голям камък, чанта с дълга верижка за акцент и повече свобода на движение или обемна чанта, която няма да остане незабелязана и в същото време побира всичко необходимо. Ако палтото ти е черно, може да го съчетаеш с рокля, пуловер или панталон в ярък цвят. Както се вижда от снимката, контрастът е с много впечатляващ ефект.

Снимки: Profimedia

Виж още:
Избрано от MissBloom: Парти мода
Парти аутфит в последната минута