Style It! Многото лица на обикновения бял тишърт

Един от най-обикновените, но в същото време задължителни елементи в пролетно-летния ни гардероб, е изчистения бял тишърт. 

Никакви принтове, никакви послания и никакъв цвят – истинският, семпъл вариант е нещо, около което всеки може да изгради своята индивидуална и интересна визия, акцентирайки на лежерния дух на топлия сезон. Материите са естествени, обикновено лен и памук, а кройките – свободни. Той е нито прекалено впит, нито прекалено овърсайз, за да може да влезе в употреба за различните поводи. 
Интересните комбинации с белия тишърт са безброй, но ние избрахме да ви покажем как го носят известните. Трите различни варианта идват благодарение на Джесика Алба, Кендал Дженър и Рийз Уидърспуун. Изберете си любим!
Фешънистата
Сигурни сме, че в дори в най-обикновената си визия Джесика Алба влага доста старание. Актрисата има славата на една от най-стилните звезди, що се отнася за ежедневното облекло, а като добавим към това и попрището ѝ на бизнес дама, става ясно защо облеклото на звездата от “Син Сити: Град на греха” трябва винаги да е на ниво. 
В случая Джесика залага на умела игра с обемите, избирайки свободен тишърт от ефирна материя, съчетан с овърсайз блейзър в пастелен нюанс. Допълнителната доза цвят в този тоалет идва благодарение на розовата чанта, а останалите елементи тук, а именно белият панталон и удобните ниски обувки, също са решени в бяло. 
Моделът и градът
Съчетаването на няколко елемента в неутрални цветове е любим подход на Кендал Дженър. Като много от своите колежки-модели, старлетката залага основно на удобството в своето ежедневие. Но кариерата в модата винаги изисква нещо да я отличава от морето красиви момичета. В случая Дженър е избрала това да бъде шапка в сиво. 
Нейната визия е една идея по-секси, заради полу-прозрачната материя, от която е направен топът ѝ и факта, че Дженър показва допълнителна доза плът, като го привързва на една страна. Широките панталони с дължина до глезена и обувките с метален връх са две от горещите тенденции на пролетта, което прави съчетанието още по-успешно. 
Офис шик и щипка женственост
Никога няма да сгрешите, ако съчетаете бял тишърт с деним. Тази комбинация е като празно платно, върху което можете да надграждате: ниски или високи обувки, блейзър, кожено яке, тренч, обемни бижута и какво ли още не. 
В случая Рийз Уидърспуун е избрала романтичен подход, съчетавайки своята комбинация със сандали с тънки каишки в телесно, кремав блейзър, очила с ретро рамки и контрастираща оранжева чанта. В допълнение към това актрисата избира златисти бижута, получавайки перфектната визия за всяко градско момиче. 
Снимки: Profimedia