Hot trend: Как да носим елека с косъм?

Най-горещият аксесоар на есента без съмнение беше пончото, но с понижаването на температурите и настъпването на зимата, неговото място се зае от по-солидни и топли връхни дрехи.

Палтата с дължина над коляното са очевидният избор за много дами, но тези, които са на “ти” с тенденциите вероятно са заложили на палто или елек с косъм. 
За съчетаването на палто с дълъг косъм няма какво толкова да говорим, но за елека нещата стоят по друг начин. Най-лесният и най-класическият вариант е да го комбинирте с класическо кожено яке. По този начин хем ще можете да носите любимият си модел и през зимата, хем ще ви е топло, благодарение на пухкавия аксесоар. 
(Stockholm Streetstyle)

Елекът с косъм съвсем успешно може да участва и в напластяването, което отново е доста актуален стил след блогърите, особено в студените дни. Комбинирайте слим дънки, овърсайз пуловер, вталено яке и накрая елека, за една идея по-шик визия. 
(Stockholm Streetstyle)

Особено ни допада варианта, при който се комбинират риза от деним и елек с косъм. Въпреки че това по-скоро е стил, който бихме пробвали чак през пролетта, когато температурите го позволяват, започваме да събираме идеи още от сега.

(Fog Dancing)
(Catarina Catalano)
Същото важи и за мотивите, които се комбинират добре с комфортните елеци. Класическите черно-бели райета, допълнени с елек в черно, създават един удобен монохромен аутфит, подходящ за динамичното градско момиче. За уикенд разходките пък е комбинацията от риза на каре, удобни боти и елек. 
(Joanna Fingal)
(Kitties + Couture)
Удобството на елека с косъм е нещото, което привлича доста от почитателките му, а на нас ни харесва факта, че в комбинация с плетива, също стои много шик. Плетивата са едно от нещата, които правят зимата една идея по-комфортна, а тази година пуловерите с яка тип поло направиха своето голямо завръщане. Какво по-хубаво от съчетаването на два горещи тренда? 
(Seams for a Desire)
(Mia Mia Mine)