Hot Trend: Пончото и как да го носим

Независимо дали ви харесва или не, пончото безспорно е най-горещия тренд при връхните дрехи този сезон.

За някои то е наистина стилен избор, стига да е комбинирано правилно с останалите елементи от аутфита. Други обаче смятат, че не стои добре на нито един тип фигура, правейки горната част от тялото доста по-обемна. 
Истината е, че пончото наистина не е за всеки и никак не е лесно да бъде съчетано.Откакто Burberry закриха своето ревю есен-зима 2014 с момичета, наметнати всяка с пончо със своите инициали, модните блогъри на секундата обявиха връхната дреха за най-горещия аксесоар за този сезон. Най-стилните известни дами не закъсняха: Кара Делевин и Суки Уотърхаус веднага се появиха със своите модели, взети директно от подиума, където бяха дефилирали. 
На нас обаче изключително много ни допадна начина, по който го носи Роузи Хънтингтън-Уайтли. Красавицата остава пончото да блесне, но не прекалено, допълвайки го с не по-малко ефектни велурени ботуши в сиво. Слим дънките внасят достатъчно баланс във визията, но моделката не пропуска да добави шапка към тоалета – нейната запазена марка. 
По-интересна и цветна е интерпретацията на Блейк Лайвли, за която очевидно пончото се превръща в любима дреха по време на бременността ѝ. Актрисата избра страхотен пъстър модел, който съчета със светлокафяви ботуши и голи крака. Кой каза, че бъдещите майки не могат да са адски секси? 
Алекса Чънг е избрала да не разчита само на пончо в студените дни. Фешънистата прави интересно съчетание, като наметва своя модел върху обикновено черно палто без много детайли, които да претрупват визията ѝ. 
Също като Роузи, Оливия Палермо добавя шапка към своя тоалет, която кореспондира цветово с част от цветните фигури по пончото. Очевидно е, че всички дами са избрали панталони и деним съвсем по крака, тъй като пончото действа точно като овърсайз палто и широките панталони само ще накарат силуета ви да изглежда доста по-широк, отколкото всъщност е.