6 неща, които трябва да имаме в гардероба си през 2015

Къси топове, пеплум, маратонки, поли тип молив… кои от тези трендове ще останат в 2014 и кои – ще владеят в гардероба ни и през 2015 тепърва предстои да разберем.

Междувременно обаче отделихме 6 класики, с които да допълним модния си арсенал в началото на годината. 
Класическо палто в сиво
През последните месеци от 2014 nude тоновете завладяха всички – от звезди до модни блогъри, а благодарение на клана Кардашиян, по-специално на Ким и Кендал, всички искаха да се сдобият с палто със средна дължина, класическа кройка и в цвят от светло бежово до меко карамелено. И докато не оспорваме прекрасните качества на тази класика, през 2015 предпочитаме да го заменим с вариант в сиво. Цветът отново е неутрален, подходящ за комбиниране и със строго официални дрехи, и с по-спортни, ежедневни аутфити. 
Кожа с косъм
Защото е удобно, а и защото температурите навън изискват сериозни умения за напластяване, а подходящата връхна дреха с косъм е чудесен завършек на всяка визия. Изберете палто или елек, който можете да носите и върху тренч, и върху кожено яке, и двете в така актуалните пастелни цветове. 
Ботуши над коляното
През есента и в началото на зимата ботите до глезена на равна подметка или дебел ток бяха най-функционалното оръжие в модния ни арсенал. Сега обаче сме готови да ги заменим за елегантни ботуши над коляното, точно като тези на Оливия Палермо. Ниски или на ток, този модел е създаден да бъде носен със слим дънки в черно или класически деним, а комбинацията с дебел чорапогащник и рокля е кокетна, но в същото време секси. 
Бели кецове
Не сме сигурни доколко тенденцията маратонките да се носят с абсолютно всичко ще се запази и през новата година, но ако трябва да избираме, то определено бихме носили белите кецове не само със спорните си дрехи. 
Ефектна раница
Този тип чанта напоследък не се срещаше често в женския гардероб, но благодарение на Chanel предстои отново да преоткрием удобствата ѝ. Фешънистите като Киара Ферани вече се сдобиха със свои, а ние пък сме в търсене на перфектния модел, който не е задължително да носи подписа на Лагерфелд. 
Клъч с послание
През изминалата година интересните надписи бяха основно върху тишъртите, но сега тенденциите повеляват да ги пренесем и върху чантите си. Минималистични, вдъхновени от комиксите или поп арта, тези клъчове със сигурност ще внесат достатъчно настроение в гардероба ви.