2013 е годината на аксесоарите

Класическите кройки и цветове се разнообразяват от шапки, шалове и бижута.

Това, което модните дизайнери ни показаха преди известно време на седмицата на модата в Ню Йорк, ни даде добра представа какво да очакваме от пролетния сезон, а именно аксесоари! Видяхме разноцветни принтове, асиметрични линии, ярки цветове, но и много класически кройки, традиционни материи и пастелни тонове. Към всичко това обаче дизайнерите бяха прибавили гривни, шапки, ефирни шалове и много други аксесоари. Този тренд позволява да добавиш малко цвят в строгия костюм за офиса или друг ежедневен тоалет, прибавяйки нестандартна гривна, цветна чанта или нещо друго, което изцяло ще промени визията ти.

Шапките

Без значение дали ще избереш федора или широкопола, шапката винаги ще промени изцяло визията ти. Тази пролет очаквай да видиш завръщане на някои класически модели.

Гривните

През пролетта всичко ще се свежда до това какво се кипри на ръката ти, а когато говорим за гривни винаги следваме максимата “колкото повече, толкова по-весело”! 

Чантите

Не само, че чантата е най-добър приятел на жената, но често е и акцент в тоалета й. Клъчовете са страхотен начин да привлечеш внимание към детайла и по тази причина те отново ще са модерни.

Шаловете

Пролетното време не изисква шалове, но нищо не пречи да ги носиш ей така, просто за да внесеш малко цвят и светлина в тоалета си. А дизайнерите ни показаха, че шаловете не са само за шията, те могат да се сложат почти навсякъде – на главата, на китката, на чантата… 

Виж още:

Горещ тренд: ефектни гривни