10 стилни съвета за зимата от Блеър Уолдорф

Макар сериалът “Клюкарката” да приключи, все още продължава да бъде извор на вдъхновение за момичетата, които се интересуват от стил. Да, точно както Sex and The City и тук видяхме много незабравими аутфити, за които още дълго ще мечтаем.

Героинята на Лейтън Мийстър Блеър Уолдорф се характеризира с премерен стил, отговарящ напълно на визията на принцеса от Горен Ийст Сайд. Miss Bloom събра за теб най-добрите аутфити, с които я видяхме в сериала. 

Черно-бялото палто се разчупва идеално от красивия дантелен чорапогащник, който е в същата гама, но затова пък вдъхва повече лукс на аутфита. 

Синият цвят има специално място в сърцата ни. Съветваме те да се осмелиш да си купиш палто в този цвят, защото се комбинира лесно, но въпреки това е доста смел. Ако пък се възползваш от един от трендовете на сезона и заложиш на кралското синьо ще уцелиш в десятката!

Какво мислиш за палто, което е по-дълго от роклята? Ако ти предстои натоварен ден, в който ще си на крак постоянно облечи нещо по-семпло и остави палтото ти да блесне като основен аксесоар, а не нещо, което бързаш да съблечеш.

Цветът “горчица” се превърна в хит, а освен това се комбинира страхотно с типично зимни цветове като черно, сиво и кафяво.


Обичаме бялото през лятото точно колкото обичаме кремавото през зимата
, най-вече, защото може да замести чудесно типичното черно. Можеш да комбинираш кремавото палто с червена чанта и естествено – ефектен чорапогащник.

Останалите вдъхновения ще намериш на стр. ii