Zara и H&M си имат конкуренция – Amazon!

Обичаме онлайн пазаруването на първо място заради удобството, че можем да подновим целия си гардероб, без да ставаме от бюрото в офиса. 
А на второ място, разбира се, идва удоволствието от това да откриен изгодна сделка, която няма как да направим в магазина. Именно по тази причина секцията “мода” в Amazon от доста време представлява огромен интерес за нас и всички останали шопинг маниаци.
Сега онлайн гигантът излиза още една стъпка напред, пускайки своя собствена модна линия. The Fix вече предлага богата селекция от обувки и аксесоари, чиито цени стартират от 49 долара и стигат до 150 долара. Колекцията е насочена към феновете на така наречените high-street марки като Zara, H&M, Topshop и Asos, чиито асортимент попада в сходна ценова категория.
 “Идеята за колекция от обувки и чанти, които ще се предлагат на такива цени, дава на потребителите възможност за избор от най-горещите тенденции, поднесени качествено,” казва директорът на Amazon Fashion Кейд Димок. “Не е задължително да спадате към определена възрастова група или да водите определен начин на живот. Ако обичате да се забавлявате с модата, обичате обувки и аксесоари, значи ще ви хареса да пазарувате при нас.”
За разлика от други брандове, които пускат своите колекции в началото на всеки сезон, The Fix ще предлага нови неща на пазаруващите всеки месец.
Първите ни впечатления са за актуални модели, които са в крак с тенденциите, зададени от големите дизайнери. Харесахме сандалите с връзки, чехлите, чантите и сандалите на дебел ток с флорален принт. И определено ще следим Amazon за бюджетни предложения! Сега обаче се питаме колко време ще им отнеме да пуснат цяла модна линия? Вероятно не много.