Удобните обувки, които избираме тази пролет

Значи можело! След като целият моден свят се влюби в маратонките и се оказа, че стилните момичета нямат никакво намерение да се отказват от комфорта, дизайнерите намериха решение на проблема, без да жертват елегантността. 

Най-горещият модел обувки на пролет 2017 е много удобен, но не си представяйте поредния чифт спортни обувки. Те са елегантни, красиви и на вече добре познатия ни дебел ток, наречен block heel. Откриваме го при класически модели на ток, сандали с каишки, обувки с връзки и какво ли още не, успешно заменяйки стилето обувките в офис гардероба и дори сандалите на платформи, така любими в ежедневнието.

Основното качество на тока е дебелината му, благодарение на която той осигурява здрава опора на петата и от там – на цялото тяло. Височината му обаче може да варира, в зависимост от личните ви предпочитания. Но дори най-ниските варианти ще удовлетворят запалените по модата момичета, тъй като за разлика от тънкия и нисък ток “kitten heel”, който изглежда меко казано нелогично, дебелите токове стоят не само добре, но и разнообразяват денима, полите тип молив и слим панталоните с еднакъв успех.

Височината, цветът, моделът и материала оставяме на вас, но същевременно сме ви подготвили и няколко шопинг предложения, които ни впечатлиха.