Цветно пробуждане с новите модели Furla

Не бързайте да се поддавате на есенния порив към тоалети единствено в неутралната гама, преди да сте видели тези модели.

Каква е тайната на красивата визия за есента? Умелото съчетание на удобство, практичност и добър външен вид? Много често, следвайки тази формула, попадаме в капана на модата, характерна за студените месеци, при които визиите стават еднообразни, предимно в тъмната или неутралната гама.

Furla представя новата си колекция, която идва като напомняне, че промяната на багрите на листата не означава, че и ние трябва да сменим цветовете в тоалетите си и да се лишим от пъстротата на любимите нюанси.

Предложенията от Furla Fall/Winter 2021 са изпълнени със свежест, креативност и живи цветове, които пробуждат желанието за приключения – дори и те да са само в града.

Без да изневеряват на стила си, от Furla съчетават миналото с настоящето, почитайки италианското наследство на марката с око към детайла. С качествени материали, които носят на всеки тоалет доза лукс и красота, моделите се открояват сред останалите.

Енергията и динамиката са култ в тази колекция – това си личи най-ясно от цветовата палитра, която завладява моделите. Като започнем от зеленото, ода за силата на природата, преминем през жълтото, отразяващо красотата на слънцето, и бялото, носещо усещане за чистота, докато накрая стигнем до пастелната палитра от синьо и зелено, отдаващи почит на необятността на океана.

Furla Portagioia 

Сред селекцията на марката се откроява чантата Furla Portagioia – практичен и стилен модел през рамо, който ще ни бъде верен спътник в градските приключения. Елегантната форма, вдъхновена от винтидж духа, но с trendy вид, е допълнена от бляскава кожа, която добавя акцент във визията и напълно я преобразява. А за да е подходяща за всеки, чантата идва в три вечно модерни цвята и в два размера, осигуряващи максимална практичност.

Други акценти от колекцията са чантата Furla Sirena, вдъхновена от силуетите на 60-те години на миналия век; модерната и универсална Furla Miastella, идеална за забързаното ежедневие; Furla Villa, практична чанта през рамо с квадратна метална закопчалка; Furla Vertigine, елегантен модел, но с доза игривост, заложена в него; Furla 1927, в която емблематичният дизайн на марката се вплита с новите тенденции; Furla Splendida, чийто минималистичен вид я превръща в новата “it-bag” на сезона.

Вижте повече от най-новите предложения на марката в галерията, а цялата колекция есен/зима 2021 на Furla можете да откриете тук.

Fashion GalleryHero SliderPopular