Шопинг стратегията, която ще ви осигури перфектен стил

Зад очевидното – вкус, стил, информираност – стилната жена има шопинг стратегия: купува само неща, които я карат да се чувства като богиня.


Когато попадне на нещо добро, купува
. За разлика от дамите, които се оставят на моментите импулси, или пък се втурват да пазаруват в последния момент, когато имат важен повод. Така в повечето случаи се прибират у дома с покупки, които в действителност не отговарят изцяло на вкуса им, но просто са били най-доброто, на което са успяли да попаднат в момента.

Нашият съвет е: планирайте покупките си и не изпускайте добрата находка. Неща като безупречна класическа бяла риза, впечатляващо бижу, изискани боти на ток или пък елегантна чанта за път са базата на всеки добър гардероб, но в същото време перфектният модел не се намира всеки ден. Затова трябва да сме готови когато случайността ни отведе до подобна находка, да имаме възможност да я прибавим към стилния си арсенал. Дори когато е краят на месеца!

В такива случаи перфектното дамско оръжие е кредитната карта от Пощенска банка, с която купуваш сега и плащаш на части, a в някои магазини – дори без лихва.
Можете да научите повече за продукта на www.postbank.bg.

И запомнете – добрият вкус никога не е плод на случайности!

Е то и няколко от нещата, които всяка дама трябва да притежава в гардероба си. И задължително да държи на качеството, когато ги избира: 

Класически бежов тренчкот с колан. Перфектното допълнение както към елегантна коктейлна рокля, така и към визия с дънки и кецове. Стига ви просто да навиете ръкавите и ще получите по-ежедневна визия! 

Фин кашмирен пуловер в универсален цвят като черно, сиво или бежово. Изключително комфортен е, но качествената материя и класическият силует винаги казват достатъчно и няма да ви предадат дори на важна среща или на интервю за работа. 

Малката черна рокля. Съветваме ви да не се ограничавате само до един модел – колкото повече, толкова повече: тази дреха е подписът на елегантната жена във всякакви ситуации и със сигурност ще се радвате да имате избор от дължини и силуети. 

Бляскавото бижу. Едно колие с камъни или перли ще застане добре както с рокля, така и върху риза от деним. Само с един подобен щрих ще преобразите бързо всяка визия за офиса или за парти. 

Черните обувки на тънък ток излъчват класа и сексапил едновременно. Няма ситуация, в която да ви предадат и могат да се комбинират както с много женствени дрехи, така и с небрежен деним. Изберете скъп модел от хубава кожа, за която да полагате грижа. Такива обувки си струват всяка похарчена за тях стотинка. 

Елегантната чанта за път. Казват, че по дрехите посрещат, но истината е, че чантата, с която се появяваме на летището или на рецепцията в хотела, е от огромно значение за това какво впечатление ще оставим. Инвестирайте в изчистен модел без лога, особено елегантни са кожените чанти.