Шопинг: Сандали на висок ток

Тази пролет, сандалите са секси, високи и в нестандартни цветови комбинации, а най-актуален модел е този с каишка на глезена.

Не е далече денят, в който с удоволствие ще захвърлим тежките ботуши до следващата зима. И ще направим избора на актуални сандали за сезона. Можеш да започнеш от тук!

Черно и бяло

Не само при дрехите тази непреходна комбинация ще играе централна роля през пролетта. Обувките в черно-бял контраст са безспорно елегантни, но могат да бъдат както секси, така и с делово излъчване. Избери подобен модел и можеш да си спокойна, че ще отключиш възможности за най-различни съчетания през целия сезон.


Класически сандали Zara, 99,95 лв.

Обувки Zara, 59,95 лв.

Цветни


Ефектните сандали на Nine West носят трайбъл полъх. Класическото черно е в комбинация с нестандартната задна част – ток и пета, изплетена в етно мотиви.


Сандали Shaky, Nine West, 99 долара

В телесен цвят

Ако не те привлича преливането на много цветове и искаш едноцветни сандали с модернистична и по-впечатляваща визия, розовите кожени сандали с капси на Mango са твоето решение. Сандалите са в един цвят, каишките са покрити с капси. Това, което ги прави ексцентрични, е комбинацията от тънки каишки и доста дебел ток, без пета.


Сандали Mango с капси, 135 лв.

Екстравагантни

Сандали, които крещят “Виж ме”. Страхотни извивки в сандалите на Steve Madden, “напръскан” принт и усукани каишки създават ултимативната визия на тези дръзки сандали.


Сандали Mastro, Steve Madden, 89,95 долара

Дизайнът на сандалите на H&M и силиконовите елементи са със спортна препратка. Комбинацията с тънко токче позволява сандалите да се съчетаят в по-разнообразни стилове. Висок ток, гумена подметка в прасковен цвят и силиконова каишка в същия цвят, с цип на петата, изглеждат достатъчно атрактивно, за да попаднат в нашата селекция.


Сандали H&M, 79,90 лв.

Фини и изискани, сандалите на Dolce Vita се открояват благодарение на впечатляващия цветен блок.

Виж още:
Шопинг изкушение: цветни, пролетни, леки
8 правила на добрия стил от Киара Ферани
Дръзката нова визия на Селена Гомес
Как маникюрът съсипва ноктите ти
Как се отразява захарта на кожата ти?