Шопинг: летни чанти за всеки повод

Днешното шопинг вдъхновение е посветено на горещите цветове и принтове при чантите през този сезон.

Решихме да ви покажем как няколко актуални тенденции за лято 2013 намират приложение върху различни модели чанти, които, ако присъстват в гардероба ви, няма да имате нужда от друг горещ аксесоар. 

Лимонено жълто… за през деня 

Жълтото е преобладаващ цвят в дрехите и аксесоарите това лято. Независимо дали ще е неоново или нюанс “горчица”, не можем да минем без поне един такъв артикул, който да внесе слънчево настроение в гардероба ни. Подбрахме за вас удобен модел чанта за през деня, която ще побере абсолютно всичко, от лак е, в горещо съчетание на лимонено жълто и нюд. 

Етно мотиви… за разходка


Голяма, удобна и ефектна, идеална за разходка в парка или пък за плаж, а защо не и за шопинг? Тази чанта с лекота побира всичко, което ви е нужно за цял ден забавление с компанията. Етно мотивите внасят щипка модерно усещане, а кафявите дръжки и кожени детайли ще си отиват идеално с чифт удобни римски сандали или такива с платформа

Кралско синьо… за концерт

Или пък плажен фестивал? Това лято не страда от липса на предложения за забавление. Като започнем от ежегодните транс фестивали на морето и стигнем до гостуващите в страната изпълнители и групи. За такива събития трябва да сме облечени удобно, естествено, защото ще танцуваме цяла нощ, но и стилно. Една малка чанта в актуалното синьо е най-добрият избор. 

Монохром… за клуб

Черно-бялото съчетание все още не отстъпва първото си място по популярност на никоя друга тенденция. Съдейки по резорт колекциите на големите марки, ще го виждаме доста и през следващата година. Ето защо една чанта в актуалната монохромна комбинация е добра инвестиция. Нашето предложение има и животински принт, което откъдето и да го погледнем, си e шопинг попадение от типа “с един куршум, два заека.”