Селена Гомес ни дава интересна идея за плажния стил

Младежкият стил на Селена Гомес често е източник на вдъхновение за много нейни почитатели, а ние без много да се колебаем си признаваме, че често поглеждаме към визиите на звездата с възхищение. 

В последните години стилът на изпълнителката на “Kill Em With Kindness” претърпя истинска еволюция, преминавайки от кокетен в женствен и понякога дори провокативен. Селена няма проблем да експериментира с визиите си и един от последните кадри, публикувани в нейния профил в Instagram е поредното доказателство за това. Певицата позира в бански, изработен от тъмен деним, карайки ни да се запитаме дали това не е новата хитова тенденция на лято 2016. 

Като една истинска универсална материя, денимът е открил своето приложение в почти всички елементи на дамския гардероб, но колко от вас биха се осмелили да го носят и на плажа? Моделът, който Гомес е избрала, е от две части, като долнището е с висока талия, а горнището е бюстие с тънки презрамки. Банският е дело Lisa Marie Fernandez и ретро силуетът прилепва плътно по формите на старлетката, подчертавайки извивките й.

В галерията ще видите още няколко предложения от деним, които няма да ви оставят незабелязани на плажа! блей