Равнис! Мирно! Обувка номер едно на лятото

Когато говорим за обувките на лятото, вероятно си представяте секси сандали с тънки каишки, решени в ярки цветове или смел принт.

И със сигурност не бъркате, но колкото и красиви да са те, обикновено ги запазваме за по-специалните събития и вечерните разходки по заведенията. Стане ли дума за удобни, елегантни и подходящи за ежедневието обувки, чехлите заемат челно място в списъка ни за пазаруване това лято.

Те могат да бъдат както затворени, така и с отворени пръсти, ниски, високи, на дебел ток или тънък. И именно затова ги харесваме толкова! Така например, ако искате да ги носите с рокля, можете да изберете модел на ток със заострен връх или повече каишки, който стои по-нежно на крака. За всеки ден пък са вариантите в черно и телесно, които плътно обхващат стъпалото и разполагат със средно висок, дебел ток, който ги превръща в подходящ завършек и за офис обклеклото, състоящо се от риза, панталон или пола тип молив. 

През уикендите пък властват съчетанията от романтични рокли в каре или флорален принт, а защо не и пола от деним и семпъл тишърт?

В галерията ще видите 10 шопинг предложения за чехли, подходящи за всеки вкус и стил!