Плажният ни стил не може без…

Широкопола, плетена и най-често украсена с надпис от рода на Do Not Disturb или Beach, please! – ето такава е шапката на лято 2017. 

Колегите от Who What Wear я наричат “Instagram шапката”, заради неизменното й присъствие във ваканционните снимки на модните инфлуенсъри. Всъщност, тези модели са толкова популярни, че търсенето им е скочило с 93% в последните няколко месеца! Те успешно заменят тениските със забавни послания и не можем да отречем, че от кадрите с тях струи много настроение.

Кокетни, забавни и допълващи лежерното настроение, тези шапки са точно това, от което плажният стил се нуждае. Те statement елемент във визиите, в които такъв трудно може да бъде добавен. Прекалено многото аксесоари нямат място в облеклото ни през ваканцията и именно затова на помощ идват шапките

Разбира се, съвсем не е задължително да се ограничавате, като ги носите единствено на плажа. Плетената шапка е истински синоним на летния стил, така че мястото й е във всички онези визии, които ще изберете за горещите дни. Оставете я да “говори” вместо вас!

В галерията по-долу са нашите шопинг предложения.