Палтото, без което не можем

Ние ти показваме 11 супер актуални предложения, за теб остава само да си избереш

В един перфектен гардероб, задължително присъства поне едно класическо палто – с дължина до коляното и колан на талията, в цвят кемъл или черно. Какво ново ни предлага този сезон? Удобна парка с луксозна яка с косъм, каре, пачуърк ефекти, модели от вълнен плат с елементи от лицева кожа.

Нашата селекция ще ти даде перфектната насока при избора на палто. И със сигурност ще се изкушиш за повече от едно!

Класиката този сезон

Ако търсиш възможно най-универсалния модел, ориентирай се към тъмното бежово, или към черното. Елементите от кожа добавят изключително модерно присъствие. Палтото в бордо е друг начин да се впишеш в тенденцията, като в същото време е много практично.

От ляво на дясно: Палто в бордо, Topshop, 89 паунда; Черно палто с кожени елементи, Romwe.com, 240.99 долара; Палто в цвят кемъл, Next, 90 паунда

Милитъри лукс
Голямата тема на зимата – арми мотиви, облагородени с пухкава кожа. Изглеждат спортно и носят удобство, но в същото време дават сериозна заявка за ултрамодерно излъчване.

От ляво на дясно: Парка с камуфлажен десен и кожена яка, Riverisland.com, 130 паунда; Парка в цвят каки, BSB от Bsbfashion.com, 290 лв.; Яке с каракул, Mango, 169 лв.


6 по геометрия

Карето, пепитът и цветните пачуърк елементи са точно за теб, ако се чувстваш уверена в класическото за сезона сиво, но държиш палтото ти все пак да изглежда интересно. Обърни внимание на интересната кройка. Коланът от лицева кожа също е дискретен и лесен начин да направиш визията на дрехата актуална.

От ляво на дясно: Палто в пепит, Newlook.com, 64.99 евро; Палто с ръкави и яка от едро плетиво, Kenzo от Net-a-porter.com, 1060 евро; Карирано палто, Mango, 169 лв.