Най-добрият подарък за Свети Валентин е искрената любов… и секси бельо

За празника поглезете и него, и себе си с перфектния модел бельо.

Класика в жанра, с която никога не може да сбъркаш – секси бельо за половинката по случай Свети Валентин. Разбира се, след като е специален повод, търсим да инвестираме в по-красив модел, който да го впечатли. А пък ако може и да е качествен, защото все пак искаме да го носим повече от една вечер… и така намирането на перфектното бельо става доста по-трудна задача.

Но пък точно такова нещо можем да открием сред новите предложения на Lisca. Те са създадени за жените, които не позволяват никакви компромиси и обичат да се чувстват красиви.

Колекцията Fashion например е разработена с внимание към детайла, така че моделите да са удобни, но и сексапилни. Използвана е много сполучлива комбинация от прозрачни материи с деликатна бродерия и малки детайли с кристали, а вариантите откъм цветовете са повече от задоволителни.

Същевременно марката е създала нещо и за жените, които търсят истински премиум усещане – колекцията Lisca Selection. При нея виждаме нежен тюл, бродерии и акценти с камъни Swarovski – елементи, който подчертават красотата на женското тяло.

Всички модели са стилно преплитане между модерния и класическия стил – комбинация, която продължава да е най-предпочитана през годините.

Разгледайте снимки от колекциите в галерията и си открийте вашия перфектен модел и вие. А ако, или по-скоро когато, си харесате модел, можете да го намерите на официалния сайт на марката.