Маратонките в розово злато ни карат да мечтаем за пролетта

Макар розовото да отстъпи своето място на върха на тенденциите на цветове като пролетно зелено (обявено за нюанс на годината), тъмносиньо и огнено оранжево, това далеч не означава, че няма да го виждаме навсякъде и през 2017. 

Когато пудреното и розовият кварц срещнат металика или друга тенденция, която няма намерение да си ходи, се ражда любимото ни розово злато. От няколко години насам бижутата, изработени от розово злато са истински хит, но тази година то си проправя път към един друг тип аксесоари – обувките.

И то не какви да е обувки, а спортните модели, които, за щастие, вече носим не само във фитнес залата. Наскоро ви разказахме за хитов модел на Adidas в черно, с подметка в розово злато, който вече покори сърцата на модните блогъри. Маратонките изпъкват именно с този малък детайл, затова решихме да потърсим вдъхновени за обувки, решени изцяло в металиковия цвят! 

В галерията по-долу ви представяме няколко чифта, които моментално влизат в шопинг списъка ни за приближаващата пролет. Остава ни само да се надяваме, че топлите дни ще дойдат по-бързо!