Лятната рокля, която отива на всяка фигура

Тясна, но невталена и достатъчно свободна, за да може тялото ни да диша в горещите дни – така наречената “shift dress” няма конкуренция през лятото. 

Трудно е да намерим подходящото облекло за дните, в които термометърът показва над 30 градуса, а изречението “Нямам какво да облека” се върти в главата ни отново и отново. Именно в тези моменти shift роклята идва на помощ, защото без много да се замисляте, можете да я сложите и да я комбинирате с каквито обувки, чанта и аксесоари пожелаете. 

Един по-небрежен, но едновременно с това по-женствен вариант на ризата-рокля, този модел идва изработен в различни цветове, десени и материали като шифон, памук и жакард. Свободна до толкова, че да не прилепва по тялото и да не създава дискомфорт, но и вталена, за да изглеждате като себе си, тази рокля е подходяща за момичетата с всякакъв тип фигура, тъй като не подчертава проблемните зони на тялото, но в същото време е истинско въплъщение на жествеността. 
В галерията ще откриете пет различни варианта на shift роклята, които дори да носите цяло лято, от сутрин до вечер, няма да ви омръзнат. 
Style We Love: Овърсайз тениската и 5 начина да я носим
Това лято must-have e… роклята от деним
Перфектните 7: Комбинациите, които няма да ви предадат