Летният шопинг на Miss Bloom: Богини в зелено и златно

Да имаш в гардероба си една универсална макси рокля има своите безброй положителни качества. 

Когато не знаем какво да облечем през деня я съчетаваме с пантофки и чанта с дълга дръжка, и без много да му мислим вече имаме завършена визия. За вечерта пък прибавяме удобни сандали на платформа, малка чанта тип клъч, побираща най-важното и ефектни бижута, и сме готови за танци чак до сутринта. Носим я дори на плажа, в компанията на широкопола шапка и римски сандали с много връзки!

Макси роклята е главно действащо лице в първия от серията шопинги, селектирани от стилиста Боян КузескиСигурни сме, че познавате работата на Боян, тъй като той е модният експерт, чиито съвети и компетентен избор откривате всеки месец на страниците на списания GRAZIA, JOY и OK!. Своята страст към модата и дизайна влага и в личния си бранд BOYAN, който и в момента развива, и който описва като “среща на културното наследство и динамичния дух на модерната жена с ясен поглед в бъдещото”.

Залагайки на достъпен летен стил от Paradise Center, Боян избира зелена макси рокля, съчетана с аксесоари в хитовия за сезона златист металик. В допълнения към тях идват и нежни обеци тип халки, също в златисто, както и обемни гривни, завършващи визията с пъстър акцент за повече настроение.

Рокля Elements (45 лв.), Обувки Carlo Fabiani (79 лв.), Чанта Achilleas Accessories (29,24 лв.), Гривни Aprior Concept (35 лв.), Обеци Elements (19 лв.), всичко от Paradise Center