Как да изберем стилно зимно палто, което ще носим с години

Едно стилно зимно палто е начело на модните ни инвестиции, които заслужават най-внимателна селекция.

Всяка една жена, която държи да демонстрира добър вкус, има нужда от такава дреха. Елегантното и в същото време универсално зимно палто си струва да платим малко повече за него, защото кройката и материята говорят много за усета ни към качеството и добрия стил.

А казваме универсално, защото ще искаме да можем да го комбинираме с всичко в гардероба ни. И да, има такива палта. По какво ще ги познаете?

Първо, по изключително изчистения силует. Запомнете – когато инвестирате в хубаво палто, изберете най-класическата и семпла визия. Всяка година, модните брандове ни изкушават и с по-раздвижени предложения, например палта с клоширана долна част, със 7/8 ръкав или тип пелерина. Но освен че бързо излизат от мода, те са и по-капризни за комбиниране.

Прочетете още: 35 неща, които ще бъдат модерни до края на света

От друга страна, семплото палто е универсален играч. Право или с колан на талията, то може да се носи както върху рокля с гол гръб, така и в спортен аутфир с кецове (както прави Нина Добрев със своето класическо бежово палто – вижте я в галерията).

В момента тенденциите са изключително благодатни по отношение на съчетанията. Елегантното палто можем да сложим с пола и обувки на ток, а същото това палто може да се комбинира след това със състарен деним, кецове и суичър.

По отношение на цветовете, имате голяма свобода. От една страна са вечно актуалните черно, кемъл, сиво или тъмно синьо. Но истината е, че дори едно палто в ярък цвят като жълтото, например, може да се комбинира в много варианти. Примери за това отново ни дават звездите в галерията. Още веднъж – когато кройката е най-изчистената възможна и материята е добра, няма лош избор на цвят или десен!

Предлагаме ви няколко подходящи модела, които ще ви служат с години и ще бъдат едно от най-практичните и елегантни неща в гардероба ви:

Палто в цвят кемъл с 61% съдържание на вълна Mango, 599.90 лв. от Answear.bg:

Класическо сиво палто Mango, 299.90 лв. от Answear.bg:

Черно палто с 30% съдържание на вълна Mango, 229.90 лв. от Answear.bg:

Право светлосиво палто Simple, 259.90 лв. от Answear.bg:

Двуредно тъмносиньо палто Tommy Jeans, 399.90 лв. от Answear.bg:

Жълто палто Mango, 199.99 лв. от Answear.bg:

 

Fashion GalleryPopular