Една блуза с принт, два начина за носене

Осмелете се да направите впечатление на работното място с подобна блуза с едър принт на цветя.

Обикновено е трудно да съчетаем такъв тип дреха, особено когато става дума за офиса. С правилните кройки на останалите елементи от облеклото всичко е възможно. Предлагаме ви два стайлинга, в които можем да съчетаем тази красива блуза с принт. 
Anina, Ted Baker – 89 паунда
За офиса
Комбинирайте с прав панталон с ръб, който стои много елегантно на фигурата и е подходящ за всяко работно място. За баланс може да добавите свободен блейзър, който обаче не закопчавате, за да не скривате самата блуза, която действа като акцент във визията. Към аксесоарите подходете пестеливо. Подходящо е да добавите голям ръчен часовник, но не слагайте обемни огърлици или друг вид бижута. Завършете с чанта в топло бордо, която не е тип клъч и побира поне таблета и останалите ви неща. 
За вечерта
Като стартирате отново с блузата за основа, добавете тъмен панталон (скини дънки) и ефектно кожено яке. За завършек заложете на ултра високи обувки в ярък цвят, който обаче е съобразен с принта. Не забравяйте да заложите и на по-силен грим, отколкото през деня. Подчертаните с очна линия очи винаги са добър избор. 
I’m too sexy for my shirt! Бекъм, Ганди и още божествени тела
Задължителните есенни ботуши
Как дрехите ви да изглеждат по-скъпи?