Friday Fetish: Чантата, с която размерът има значение

Голямата градска чанта е нещо, с което никога няма да сгрешите.

Моделите с макси размер са тенденция и този сезон, при това изборът от цветове и детайли е огромен. Можете да избирате между изключително семпли чанти и такива в принт или с ярки детайли.

Класическа и мултифункционална

Един класически обемен модел като този никога няма да ви изневери. Цветът е елегантно и меко кафяво, а материалът – естествена кожа. Със сигурност ако си купите такава чанта, ще я носите сезон след сезон и ще имате нещо подходящо за почти всеки повод (Zara, 219 лв.)

Писък на модата

Тази чанта от черна кожа с обработка и промазан ефект е за жените с по-предизвикателен стил. Кантът в неоново розово я прави още по-секси. Така че с нея едновременно ще приковавате погледите и ще се радвате на удобството на големия размер. (Versace от Fashiondays.bg, 499.90 лв.)

Цветна и младежка

Моделът в пастелен принт е акцент в градската визия – в дните, когато изберете да сте цветни и открояващи се. Съчетайте я с дрехи в минималистичен стил, например тъмен слим и бяла ленена риза. Перфектно ще се впише и в плановете ви за наближаващата почивка край морето (Ted Baker от Asos.com, 63.21 евро)

Кои пролетни тенденции да следвате, в зависимост от типа фигура
Топ 10 на пролетните street style тенденции
10 задължителни неща от деним за тази пролет
Ключовите елементи в гардероба за пролетта